PHP

Personal Hormonal Profiling

De een wil graag afvallen, de ander beter in zijn of haar vel komen en weer iemand anders zou graag meer spiermassa krijgen. 

Een veel gestelde vraag is: Waarom lukt het de meesten niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en zich beter en gezonder te voelen? Het antwoord op deze vraag is: Hormonale Balans. 

Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen ook waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.
 
Hoe werkt het? 
Na een meting op twaalf plekken van je lichaam bespreken we jouw hormonale profiel. Door je voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je afvalt of aankomt. Ook klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Kortom je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

Eten volgens de 'caveman rules' Om een verbetering te krijgen in je bodycomposition ga je anders eten. Omdat bepaalde voedingsstoffen niet met elkaar verteren, ga je koolhydraten gescheiden eten van eiwitten en vetten. Zo eet je, indien toegestaan in je profiel, maximaal 2 koolhydraatmaaltijden per dag en verder alleen combinaties van eiwitten en vetten. Dit is één van de 'caveman rules'.

Gegarandeerd resultaat 
De mensen die deze lifestyleverandering hebben ondergaan, staan versteld van de resultaten die personal hormonal profiling (PHP) met zich mee hebben gebracht. Wij durven dan ook gegarandeerde resultaten te beloven op het moment dat je alles doet zoals wij zeggen. 

Bob uit Heerhugowaard

Ik ben vanaf januari aan het trainen met Ruben en begin echt aan mezelf te merken dat er dingen veranderen. Ik val af, ik voel me super fit en heb weer lol in sporten.

Creatie & design: Worldwebdesign